Papaya Enzýmy tráviace
Kategória: | Bylinné výživové doplnky |
---|
POPIS PRODUKTU
- Žuvacie pastilky
- S mätou a chlorofylom
- Podporuje trávenie bielkovín
- Osviežujúci dych mäty
Tráviace enzýmy sú nevyhnutné pre absorpciu tela a plné využitie potravy.
Schopnosť tela vyrábať enzýmy sa s pribúdajúcim vekom znižuje, a preto klesá aj účinnosť trávenia.
Papája enzýmové pastilky majú osviežujúcu chuť a podporujú trávenie.
Pastilky sú vyrobené z celej, nezrelej, sušenej práškovej papáje, v jednej pastilke sa nachádza 40 mg papáje. Okrem toho je v celom spektre enzymatickej aktivity zahrnuté proteáza, lipáza a celuláza.
V tomto produkte sa môžu vyskytnúť prirodzené farebné odchýlky, ktoré nie sú závadou.
Dávkovanie: 2 žuvacie tablety po jedle, deti nad 4 roky 1 žuvaciu tabletu denne
Balenie: 180 ks | Forma: pastilky žuvacie
Denná dávka: | 2 pastilky | |
---|---|---|
Počet dávok: | 90 | |
Údaje na dennú dávku | % Denná hodnota | |
* Percentuálne denné hodnoty sú vypočítané na 2 000 kalórií. † Denná hodnota nie je stanovená. |
||
Kalórie | 5 | |
Celkový obsah sacharidov | 2 g | <1% * |
Cukorné alkoholy (sorbitol a manitol) | 1 g | † |
Papaín (z papáje) (2 000 USP / mg) | 100 mg | † |
Ovocný prášok z papáje | 80 mg | † |
Bromelaín (z ananásu) (2 400 GDU / g) | 20 mg | † |
Proteáza (5 000 FCC / g) | 20 mg | † |
Lipáza (10 000 USP / g) | 2 mg | † |
Celuláza (4 000 FCC / g) | 0,6 mg | † |
Alfa-amyláza (25 000 USP / g) | 2 mg | † |
Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je vhodné pre deti do 4 rokov, dojčiace a tehotné ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Produkt neslúži ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu pri teplote 5-23°C. Po otvorení skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: mimo EÚ
Výrobca: NOW FOODS, 395 S.Glen Ellyn Rd. Bloomingdale, 60108 USA
Tieto tvrdenia odpovedajú Európskemu zoznamu účinkov bylín on hold 1924/2006. Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a potravinových doplnkov. Bližšie informácie o účinkoch použitých bylín nájdete v literatúre a z verejne dostupných zdrojov na webe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.