Neohodnotené

Mladý zelený jačmeň tablety 100ks

Skladom
Kód: 4870
€5,38 / ks

Jačmenný prášok je schopný dodávať ľudskému telu energiu. Vyrába sa lisovaním mladých listov jačmeňa, ktoré sa potom sušia na prášok.

Mladý zelený jačmeň tablety

Výživový doplnok
tablety
Obsah balenia: 100 tabliet

Jačmenný prášok - Vyrába sa lisovaním mladých listov jačmeňa, ktoré sa potom sušia na prášok. V minulosti Egypťania zbierali zelený jačmeň a konzumovali ho ako obilninu. Gréci, Rimania a dokonca aj Židia používali zelený jačmeň na výrobu chleba. 
Ozajstná sila jačmeňa je v jeho mladých listoch, ktoré majú obrovskú schopnosť absorbovať živiny z pôdy. 

Inulín - sladká chuť zdravia, je doplnok stravy pre podporu riadneho fungovania tráviaceho systému. Zlepšuje črevnú mikroflóru. Je to fruktózový polysacharid - rozpustná vláknina rastlinného pôvodu, ktorá má prebiotické účinky. Je čisto prírodný uhľohydrát, ktorý sa získava extrahovaním z koreňa čakanky (Cychorium intibus). Čakanka má prirodzene vysoký obsah inulínu v koreni. Inulín je diétna vláknina, ktorá nedokáže byť strávená v zažívacom systéme človeka a teda neposkytne takmer žiadne kalórie. Má však sladkastú chuť, a tak môže byť použitá na prisladenie potravín.

Upozornenie:
Výživový doplnok je nevhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy! Nepoužívajte ako náhradu rozmanitej stravy! Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Produkt nie je vhodný pre ľudí, ktorí sú alergickí na niektorú z látok uvedenú v zložení. Pri zdravotných problémoch sa pred užitím poraďte so svojim lekárom.

Skladovanie:
Skladujte v suchu pri teplote od +5°C do +25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladovať mimo dosahu detí!

Dávkovanie: 1 tabletu 3 x denne cca 15-30 min. pred jedlom.

Zloženie: (1 tableta - 700 mg)

 Aktívne látky Obsah *RVH Schválené tvrdenia EU
 Zelený jačmeň extrakt (Green Barley Grass, Hordeum vulgare) 154 mg  - -
 Pomocné látky
 Inulín, protihrudkujúca látka: stearan horečnatý

*RVH - denná referenčná výživová hodnota

Výrobca: Natural Pharm s.r.o., SR

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: