Betaine HCL 648mg
Kategória: | Bylinné výživové doplnky |
---|
POPIS PRODUKTU
- 648 mg
- Vegetariánska receptúra
- tráviace enzýmy
NOW ® Betaine HCl je formulovaný na podporu správnych tráviacich podmienok v žalúdku. * Kyselina chlorovodíková (HCl) sa bežne produkuje v žalúdku, kde pomáha tráveniu bielkovín aktiváciou pepsínu, pomáha udržiavať zdravú rovnováhu črevnej flóry a stimuluje uvoľňovanie črevných enzýmov. * Pepsín je proteáza produkovaná v žalúdku, ktorá čiastočne rozkladá bielkoviny v potravinách. * Produkcia HCl má s vekom tendenciu klesať, takže doplnenie HCl a pepsínu môže pomôcť udržať normálnu tráviacu funkciu.
Zdravotné účinky*:
Betaín prispieva k správnej látkovej premene homocysteínu.
Priaznivý účinok sa dosiahne pri dennom príjme 1,5 g betaínu.
*Podľa nariadenia komisie EÚ č. 432/2012 o zdravotných tvrdeniach (.pdf)
Neobsahuje: cukor, soľ, škrob, kvasnice, pšenicu, lepok, kukurica, sója, mlieko, vajcia, kôrovce alebo konzervačné látky.
Zloženie: Betaín HCl 648 mg, Pepsín enzým 150mg
Ostatné zložky: želatína (kapsula), stearát horečnatý (rastlinný zdroj) a oxid kremičitý.
Dávkovanie: 1 kapsula denne pred každým jedlom
Balenie: 120 ks | Forma: vegan kaspuly
Jedna dávka: | 1 vegánska kapsula | |
---|---|---|
Počet dávok: | 120 | |
Množstvo na jednu dávku | % Denná hodnota | |
** Denná hodnota nie je stanovená. | ||
Betain HCl | 648 mg | ** |
Kyselina stabilná proteáza (150 SAPU) (plesňový pepsín z Aspergillus niger ) |
150 mg | ** |
Upozornenie: Výživový doplnok. Nie je vhodné pre deti, dojčiace a tehotné ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Produkt neslúsži ako náhrada pestrej stravy. Uchovávajte v suchu pri teplote 5-23°C.
Dovozca: Life group s.r.o.
Výrobca: NOW FOODS, 395 S.Glen Ellyn Rd. Bloomingdale, 60108 USA
Tieto tvrdenia odpovedajú Európskemu zoznamu účinkov bylín on hold 1924/2006. Nariadenie komisie EU č. 432/2012 nám neumožňuje uvádzať konkrétne účinky bylinných čajov a potravinových doplnkov. Bližšie informácie o účinkoch použitých bylín nájdete v literatúre a z verejne dostupných zdrojov na webe.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.