Neohodnotené
103 Pavšehoj 50 ml
- Zhi Xue (zastavuje krv)
Kategória: | Huby tinktúry |
---|---|
Záruka: | uvedená na obale |
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti sa používa len tá najkvalitnejšia surovina. Bylinky či huby sa na špeciálnom stroji podrvia na veľmi jemný prášok, ďalej sa macerujú v 50% liehu až jeden mesiac.
Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
Zmes vychádza z čínskeho receptu San Qi.
Zloženie:
voda, alkohol
San Qi - ženšen nepravý, kořen - Rad. pseudoginseng - 12,8g
Ce Bai Ye - zarev východní - Cacumen platycladi - 12,8g
Ai Ye - pelyněk stříbřitý, list - Fol. Artemisiae argyi - 12,8g
Dávkovanie:
- pred použitím je dobré tinktúru pretrepať, mierne zakalenie je normálne
- denná dávka je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti. Dennú dávku rozdeliť na dve časti - ráno a večer. Tzn. ak vážite napríklad 60 kg, tak si dáte 30 kvapiek ráno a 30 kvapiek večer. Potom Vám tinktúra vydrží asi na 18 dní.
- po konzultácii s odborníkom je možné dať až trojnásobnú dávku
- tinktúry užívajte na lačno. Minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po ňom.
- tinktúru je možné zaliať trochou horúcej vody a tým dôjde k odpareniu alkoholu. Tento postup je vhodný pre deti alebo šoférov.
- na jeden mesiac potrebujete zvyčajne 2-3 balenia (podľa dennej dávky - viď vyššie)
Obsah balenia:
50ml = 1100 kvapiek
Upozornenie :
Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte mimo dosahu detí pri teplote do 25 °C. Neobsahuje žiadne aditíva. Prípadný zákal alebo zrazeniny nie sú na závadu.
Zdravotné tvrdenia o tinktúrach nám zakazuje legislatíva EÚ. Viac informácií o hubách a bylinných zmesiach nájdete vo verejne dostupných zdrojoch a na internete.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár