Neohodnotené

028 Kustovnica 50 ml

  • dopĺňa Yin pečene a obličiek 
  • prejasňuje zrak 
  • zvlhčuje pľúca (dopĺňa Jin pľúc)
Skladom
Kód: 11025
Značka: YaoMedica
€13,90 / ks
Kategória: Huby tinktúry
Záruka: uvedená na obale
Základom alkoholových tinktúr YaoMedica sú čínske bylinky a huby. Na dosiahnutie maximálnej účinnosti sa používa len tá najkvalitnejšia surovina. Bylinky či huby sa na špeciálnom stroji podrvia na veľmi jemný prášok, ďalej sa macerujú v 50% liehu až jeden mesiac. 
 
Mechanizmus uvoľňovania účinných látok pri macerácii v 50% alkohole je oveľa intenzívnejší v porovnaní s bylinnými odvarmi či horúcovodnými extraktmi. Pri užívaní tinktúr dochádza k uvoľňovaniu účinných látok už v ústnej dutine, čo prispieva k vyššej účinnosti.
 
 
Zloženie: 
 
voda, alkohol
Gou Qi Zi  - kustovnica čínska, plod  - Fructus lycii  - 38,3g
 
Dávkovanie: 
  • pred použitím je dobré tinktúru pretrepať, mierne zakalenie je normálne
  • denná dávka je 1 kvapka na 1 kg telesnej hmotnosti. Dennú dávku rozdeliť na dve časti - ráno a večer. Tzn. ak vážite napríklad 60 kg, tak si dáte 30 kvapiek ráno a 30 kvapiek večer. Potom Vám tinktúra vydrží asi na 18 dní. 
  • po konzultácii s odborníkom je možné dať až trojnásobnú dávku 
  • tinktúry užívajte na lačno. Minimálny odstup je 30 minút pred jedlom alebo jedna hodina po ňom. 
  • tinktúru je možné zaliať trochou horúcej vody a tým dôjde k odpareniu alkoholu. Tento postup je vhodný pre deti alebo šoférov. 
  • na jeden mesiac potrebujete zvyčajne 2-3 balenia (podľa dennej dávky - viď vyššie) 

 

Obsah balenia:  

50ml = 1100 kvapiek

 

Upozornenie 

Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neslúži ako náhrada pestrej a vyváženej stravy. Dodržujte zdravý životný štýl. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Skladujte mimo dosahu detí pri teplote do 25 °C. Neobsahuje žiadne aditíva. Prípadný zákal alebo zrazeniny nie sú na závadu. 

 

Zdravotné tvrdenia o tinktúrach nám zakazuje legislatíva EÚ. Viac informácií o hubách a bylinných zmesiach nájdete vo verejne dostupných zdrojoch a na internete.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: